| Lowwow a întrebat:

Am o problema in legatura cu instalarea unui Windows cu, care nu m-am mai confruntat pana acum si caut raspus sau o indrumare.
Am ajus sa imi instalez Win de pe un Stick cu WIN 10 prin EUFI sau Legacy.Ei bine nu asta este problema.
Problema este ca imi apare logo-ul placii de baza dar nu pot da DEL pentru a intra in BIOS SETUP/Q-FLASH si F9, F 12 sau END.
Mai este vreo cale prin care sa intru in BIOS?

8 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Sa vezi ce nebunie ca-ti trebuie tastatura cu mufa tip clasic ca sa intri deoarece usb legacy e disable in bios.
Nu-ti apare becul verde de tastatura de la numlock sau caps?
Nu stiu alta solutie.

| danmidnight a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Https://conectica.ro/......lock-61244 s-ar putea să ai dreptate, dar dacă omul nu are ieșire PS2, are neapărat nevoie de un adaptor...

| Lowwow explică (pentru KillaNoFilla):

Am incercat, si mersi
folosesc UEFI
crede-ma am folosit si o tastatura mai veche cu acea mufa rotunda

| Lowwow explică (pentru Lowwow):

Idee este ca daca scot hardul pot rula bios-ul si boot menu
dupa ce am sters partitiile a incetat sa mai existe si sa ma lase sa intru in boot menu
daca scot ce este in porturile SATA, respecti dvd-writerul si sshd-ul
ma baga automat in win setup
dar nu imi arata sshd-ul
eu sper ca este de la el, oricum nu imi mai pasa asa tare laughing
Mi-am pierdut cam mult timp in lumea virtuala
Am uitat sa traiesc

| danmidnight a răspuns:

Întrebarea ta este incompletă. Ce sistem ai? Unitate/laptop? Trebuie să intri în bios să setezi prioritatea de bootare( adică stick). Fiecare brand de sisteme își are o cheie specifică pentru BIOS/BOOT.

| Lowwow explică (pentru danmidnight):

Scuza-ma! Am Unitate Placa de baza Gygabite GA-H87-D3H
Si imi apare Logo-ul Gygabite unde trebuie sa intru in bios, dar daca apasa DEL pentru a intra nu se intampla nimic,
Acelasi nimic daca apas F12, END SAU F9

Singura metoda este sa scot SSHD-ul ca sa ma bage in bios dar dupa nu imi apare in BOOT MENU, din pacate daca salvez profilul si ies ma baga in Windows setup dar nu imi apare partitia

Caut raspunsul de 2 zile, in care am tot incercat metode prin care sa intru in bios
Acum neavand nimic pe SSHD