| soryn93pk a întrebat:

Am o problema la calculator am lasat sa isi faca un update... si scrie acum jos in coltul ecranului asa : ask for GENUINE Microsoft software!
Si nu imi mai apare imaginea pe desktop! va rog cine ma poate ajuta sa scap de asta sa imi dee aici raspuns iar daca nu sa dati va rog add la id de messenger : rock1parkour93 Multumesc. Soryn

Răspuns Câştigător
| ovidaxen a răspuns:

Exista un program cu care schimbi serial number la windows.Programul il iei de pe net; se numeste RockXP4.Il iei, il deschizi, apesi "I agree", apoi in stanga sus "windows key", pe urma "scan", la "software" selectezi Windows XP, pui cheia asta:JG28K-H9Q7X-BH6W4-3PDCQ-6XBFJ si apesi pe "modify". Pentu a vedea daca merge, intra pe site la microsoft si incearca sa iei ceva sau sa faci update.La mine a mers.Succes!

4 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Te-au prins ca nu ai licenta la windows.
Ori formatezi si reinstalezi windowsul (fara cablu de net bagat), ori cumperi o licenta. E cateva sute de dolari americani...
Spor!

| al3xxxx_1544 a răspuns:

Cel mai bine iti formatezi pcwinking adica bagi windowsu din nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai furat windows-ul si te-au prins astia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti de ce s-a intamplat asta? Cred ca stii. Daca nu, s-a intamplat pentru ca ai lasat windosul sa-si faca update. Ovidaxen a spus bine dar pe viitor ca sa eviti asa ceva nu mai lasa windosul sa-si faca update, ca oricum acele asa zise imbunatatiri sunt depasite si unele mai mult iti da peste cap windosul.