| ElJoKeR a întrebat:

Salutare am o rugaminte.
Acum ceva timp am achizitionat la un pc un procesor Intel core 2 duo e6700 pe o placa G41 perfect compatibila avand inainte un Intel D630
Am lucrat cu Ubuntu si avand nevoie de un procesor mai bunicel am hotarat sa imi achizitionez un Intel core 2 duo e6700 care din cate am observat pe site la Ubuntu este perfect compatibil orice Intel Core (solo, Duo, Quad) pe 32 sau 64 bit problema este urmatoarea cand incerc sa instalez ubuntu se blocheaza ca o fac manual sau din bios acelasi lucru patesc am incercat si versiunea 32 bit la fel am schimbat procesorul cu cel vechi D630 sa instalat perfect cand am repus 2 Duo e6700 s-a blocat si nu mai functiona, am dat restart si nimica practic nu vrea sa functioneze - Versiunea de bios este FA si este singurul Update pentru placa mea G41. Nu am foarte multa experienta cu Ubuntu ce as putea face avand in vedere ca Windows 7 64bit merge perfect pe acest procesor?

Răspuns Câştigător
| gir861 a răspuns:

Încearcă cu Linux Mint, Kubuntu sau altă distribuție bazată pe Ubuntu (Kiwi Linux)

| ElJoKeR explică (pentru gir861):

Multumesc pentru raspuns am reusit intr-un final sa fac un Kiwi Linux sa functioneze

1 răspuns: