anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am patit ceva cu PC-ul, am instalat windows-ul in C, iar dupa nu imi citea un DVD de la pc, iar dupa m-am gandit sa reinstalez windows-ul si am dat sa se instaleze in D iar acum mi se tot intrerupe de la jumatatea instalarii windows-ului. Tot imi zice Windows is restarted. Si tot imi da restart. iar acum mai am si 2 windows-uri instalate. Puteti sa ma ajutati cu ceva va rog?

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Formatează totul și pune de la zero.

| lpavel a răspuns:

Reinstaleaza din nou si formateaza amandoua partitiile dar inainte salveaza pe stick sau pe ceva tot ce ai in pc! Bafta!

| StoicaBogdanDaniel a răspuns:

Man tu trebuia sa pui windows-ul tot in c si a 2 oara sau macar trebuira sa stergi partitia si sa faci alta sa se stearaga si windowsul ala d asta ai 2 windowsuri... si stii dc se da restart? pentru ca el are deja 2 si nu mai primeste inca o versiune de acelasi gen... sfatul meu este sa iti iei alt windows si sa stergi partitiile le formatezi pe aman2 si ai sa vezi ca nu se mai blocheaza!

| Alexsad9711 a răspuns:

Ai facut prost nu trebuia sa reinstalezi windows-ul ca nu iti citea un banal DVD.Se mai intampla.Ai incercat un alt DVD in afara de cel care nu ti-l citea?