| CentyLox a întrebat:

Salutare. Am si eu o dilema si aceea ar fi batalia sistemelor Android si IOS. Am folosit de cand ma stiu doar Android cand venea vorba de un smartphone. De la vechile Alcatel cu Android 2.3 pana in prezent cu S9 si m-am cam saturat de acest sistem. Nu mai vad nimic special in Android si vreau sa imi spuneti 5 motive pentru care merita mutarea la IPhone 11 de la Galaxy S9. Dau funda celui ce ma convinge sa mut tabara.

5 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Sigur, politica Apple e IMBECILA, ei fac ce vor ei, NU ce iti trebuie tie, de gen nu am putut downloada un update AMARAT de 63M DE CARE AVEAM NEVOIE MARE, iar eu am 50G pe 4g... adica eu sunt un copil mic si retardat care trebuie dus de manuta la olita, pentru ca ei stiu MUUUULT MAI BINE CA MINE ce am eu voie sau nu sa fac angryangryangryangry

urmeaza butonul de back... eu am fost pe invers, am inceput cu iOS si am trecut pe Android, iar ani mai tarziu cineva m-a rugat sa fac o setare pe un iOS si la fiecare a doua miscare imi venea sa imi bag unghia in gat, ca trebuia sa stau sa ma uit pe tot ecranul cum sa ma intorc inapoi in loc sa apas pe un buton care e PERMANENT prezent in acelasi loc si nu trebuie sa il caut ca prostu'

un moment, ai spus argumente pro iOS
aaaaaa, pai N-AM!

singurul argument "oarecum" valabil in afara de OBSEDATII de Apple, este faptul ca daca te duci la o petrecere simandicoasa, sau esti marele director de firma mare, atunci cica, ca un telefon Apple ar fi mai delux decat unul Android, asa ca e chestie pur si simplu de fata

cat despre probleme de stabilitate si securitate... MITURI, iOS 13 a dovedit negru pe alb cat de, de rahat e Apple, care in cateva saptamani au facut update-uri si para update-uri pentru ca iOS 13 E PLIN DE BUG-URI, asa ca nu trebuia lansat, si daca as fi avut iOS m-as fi simtit ca un soarce de laborator, SE FAC TESTE PE MINE, adica fac pe beta-tester-ul FORTAT, ca Apple isi permite angryangryangryangry

| flixbuster a răspuns (pentru Bizon95):

Aia cu Apple pentru bogati si restul pentru sarantoci e depasita;)

Cel mai scump iPhone 11 (Pro Max): 1100 USD.
Cel mai scump Samsung (Galaxy Fold): 2300 USD.

Surse:
http://9to5mac.com/guides/iphone-11
http://www.androidauthority.com/......ity-956698

| CentyLox explică:

Edit : semnele de intrebare din post sunt de fapt Emojii pe care site-ul nu le poate citi sad

| Banned993218 a răspuns:

Principalul motiv pentru care iphone-ul este mai bun este sistemul de securitate, dar eu cu Android-ul n-am avut probleme, deci diferente nu prea sunt fiindca si durata bateriei, grafica din jocuri si pozele sunt asemanatoare.

| CentyLox explică (pentru Banned993218):

Eu am sesizat un lucru si acela ar fi ca un iphone tine ani buni pana se invecheste. Pana si pe iphone 6s poti face multe. Nu poti pirata aia e alta treaba