anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am si eu o nelamurire, am laptop de la Acer placa video schimbata, windous 7 cu 64 de biti, procesorul mai slab Intel core duo. Am dat detaliile acestea ca poate fi de ajutor cred, in fine, azi toate bune si frumoase laptopul mergea am zis sa bag un cs 1.6, a mers n a facut figuri, dar imi dadea eroare la bibioteca ma gandeam ca n are nimic. Asa ca l am stins din start si am iesit pe afara, dupa o ora jumate intru si zic ia sa bag fratele meu un cs si cand l am aprins aparea startup repair windous mi am dat seama ce trebuie sa fac ca am vazut pe yt, rezolv eu, dar tot asa incontinuu. Stiti ce e de facut? Acord funda!

4 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Daca ai jucat cs pentru prima oara si ti-a facut figuri e posibil sa se fi incins placa video si sa ai o problema cam aiurea, altfel, doar coincidenta, ar trebui reinstalat windows-ul daca nu iese din repair, si (mai ales daca a aparut din senin) verificat hdd-ul

insa PS ce intelegi prin placa video schimbata?!?
placa video e lipita pe placa de baza la toate laptop-urile, chiar daca nu e integrata ci dedicata, tot pe placa de baza e, si deci nu poate fi schimbata

| IMihaitza a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie, daca face asa in continu si nu mai pkrneste, trebyie schimbat windows, sau reinstalat. Aceasta se intampla din cauza unor fisiere de sistem importanta

| Pacanele777 a răspuns (pentru IMihaitza):

Ceva gen cand am instalat ceva in el, s-a sters un fisier din windous sau l am sters fara sa mi dau seama si acum incearca sa il caute, dar nu il gaseste, nu? Asa ca mai bine merg maine la un service si cer instalarea windousulu.

| IMihaitza a răspuns (pentru Pacanele777):

Nu probabil, a avut un updaye de facut, iar cand tu l-ai stins, posisbil sa fi fost in descarcare sau mai poate gi vorba de un virus