| r0b3Rt03 a întrebat:

Salutare,am si eu o nelamurire am o configuratie de Procesor :Intel P4 de 2, 8ghz, ramii: 2gb, placa video : Model: Nevidia geforx
Fx 5500 de 256 mb si 64 Bit, un hard de 310gb pe Ide.

Si nu stiu ce sa imi bun dintre Windowsu-rile Vista - Si o versiune de la 7, ca astea din ce mam documntat eu sunt mai siguri si rezista mai mult de cat Xp + ca Xp-urile nu prea mai sunt de cumparat,sau sunt dar scumpe si nu imi confine sa dau bani pe un Xp ce nu mai e ce a fost, voi ce credeti

Mentionez : ca joc si jocuri nu mari (Samp-gta sanadreas, dota 1 ). A am incercat o versiune de 7 Professional si din start mi-a mers prost am scos acum o versiune Ultimate.

Ce credeti?

9 răspunsuri:
| HardCore7750 a răspuns:

Pune windows XP 32 biti
O zi buna

| Gabi05 a răspuns:

Nu te mai lua dupa Mazel ca scoate flori pe gura.
Ti se misca greu, pentru ca nu ai drivere pentru windows 7 la acel pc.Nu au aparut si nu vor aparea, pentru ca e o platforma dead.

Chiar daca ai pune windows 7 nu iti vor merge jocuri sau altceva, pentru ca e foarte vechi pc-ul.
Placa video de pe Agp
Procesor single core
2gb ram

Cel mai bine ti s-ar potrivi windows xp.Si nu e asa slab precum crezi.
Daca pui un firewall comodo+un antivirus ca bitdefender sau avast, nu mai e slab deloc.

Nici windows vista nu e recomandat, pentru ca vista si 7 cer resurse duble fata de xp.

Răspuns utilizator avertizat
| Mazal a răspuns:

1.Ti-as sugera sa instalezi windows 7 original.
2.Iti merg multe jocuri pe windows 7.
3.Vista nu ie bun mai de loc.
4. Daca vrei sa iti mearga jocurile mai noi poti sa iti bagi windows 8, 8.1 sau windows 7 pentru ca pe astea merg multe jocuri.

Funda?

Si apropo inainte sa zici ceva de ce ti-am sugerat windows 7, eu ti-l-am sugerat pentru ca am avut si windows Vista si nu imi mergea nici un joc.

Bafta!

| r0b3Rt03 explică (pentru Mazal):

Pai cum am mai spus, am avut pus 7-le si mi se misca din ce in ce mai prost pe zi ce trecea

| Mazal a răspuns (pentru r0b3Rt03):

Hmm ciudat, l-ai descarcat dupa net s-au l-ai cumparat?

| Comandantul a răspuns:

Dacă doriți să executați Windows 7 Home Premium pe computerul dvs., iată de ce aveți nevoie:

Procesor de 1 GHz sau mai rapid pe 32 biți (x86) sau pe 64 biți (x64)

1 gigaoctet (GO) RAM (pe 32 de biți) sau de 2 GO (pe 64 de biți)

spațiu disponibil pe hard disk de 16 GO (pe 32 de biți) sau de 20 GO (pe 64 de biți)

Dispozitiv grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau mai recent

Deci. windows 7 home premium (X15-65732) iti va merge foarte bine la ce piese ai tu.P.s Mare grija la drivere sa fie instalate cum trebuie si sa fie driverele dedicate si nu "potrivite".Ai grija de tine si spor la treaba.

| Gabi05 a răspuns (pentru Comandantul):

Ma,de unde drivere, ca nu au aparut pentru configuratia lui, si nu va aparea.

| Comandantul a răspuns (pentru Gabi05):

Si care sunt driverele care nu au aparut pentru pc-ul lui ca sunt tare curios.Sau ai vrut sa dai un raspuns asa..doar de dragul de a da. fara suparare.