| TheAngel12 a întrebat:

Salutare,am si eu o problema..azi dimineata am bagat stick-ul pe laptop si cand am intrat scria Local Disk:C/system 32. apoi am intrat pe system 32 am sters si scria ca trebuie sa cer permisiunea trustedinstaller si cand am intrat nu le-am putut sterge deoarece e de la windows Microsoft.ce sa fac deoarece nu mi-a sters aproape totul dar nu apar imaginile si apar cu o sageata si imi e frica sa nu fie un virus si de aia nu mai apar ca fotografii dar ce imi e necaz ca aveam toate lucrurile pe el. daca stiti un link sau ceva folositor care sa ma ajute v-as fii recunoscatoare si dau celui care ma ajuta funda!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Incearca cu USB Show pe care il descarci de aici http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/USB-Show.shtml Trebuie doar sa conectezi stick-ul USB la PC, deschide programul, da click pe butonul -> Recovery the hide files, selecteaza unitatea pe care doresti sa o scanezi si click pe butonul OK pentru a incepe procesul de recuperare.Acest program poate fi utilizat si pe hard disk-uri.

Succes!

| TheAngel12 explică (pentru neluL):

Multumesc mult :*

| neluL a răspuns (pentru TheAngel12):

Cu placere! wave bye, bye