| MMC3 a întrebat:

Salutare,am si eu o problema...cand instalez un program de exemplu winrar sau Sony vegas nu conteaza care si dau restart la pc cand se restareaza nu mai gasesc programul instalat... ori shut down, dupa cand il aprind astept un timp pana se restarteaza de vreo 2-3 ori si dupa apare launch repair si apare ca vrea sa faca restore, sterge programele.Ma poate ajuta si pe mine cineva sa nu mai instalez programe in fiecare zi?

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

laughing Si pana acum nu te-ai prins ca ai windows-ul busit. Reinstaleaza windows-ul ca e praf.

| MMC3 explică (pentru K0sti):

L-am reinstalat din cauza asta...si am luat alt windows 7 ultimate si tot asa face...asta ar fi a 3a oara cand reinstalez

| K0sti a răspuns (pentru MMC3):

Vezi sa nu ai un virus in unul din programe si sa te invarti intr-un cerc vicios.

Ok multumesc..am sa instalez un antivirus

Cu placere. Dar nu ai antivirus? sad

Pai eu nu prea folosesc...acum mi-am luat Kaspersky
nu folosesc antivirus ca merge pc incet la jocuri...

Pai si ce te retine sa-i dai pauza cand te joci? Si dupa aceea il activezi. Sau bagi jocul la "exception"(exceptii) si atunci te lasa in pace. Daca nu stiti sa va setati programele ce sa va fac.

Ma rog ieri nu avea probleme... dupa ce am instalat antivirus, acum dimineata cand l-am aprins iar si-a dat 3 restarturi si am ajuns la restore...
Crezi ca trebuie sa incerc alt windows in afara de 7 ultimate?

Nu stiu ce sa zic, poti sa reinstalezi si windows-ul, asta e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci. Dar inainte de asta dai o scanare full pe toate partitiile daca tot ai pus antivirusul si lasa-l sa scaneze. Si seteaza-l sa stearga automat ce gaseste. Si dupa aceea pui win din nou. Si lasa ultimate ca e cel mai bun, nu are treaba cu varianta de win.

Am scanat ieri am scapat de toti virusii, eu cred ca e din cauza ca nu am formatat o partitie cand am reinstalat windowsu.Am sa pun tot pe stick si dupa am sa reinstalez windowsu big grin

| MMC3 explică (pentru MMC3):

Am bagat windows 7 ultimate din nou.Si acum face mai rau...am formatat toate partitiile, am si Kaspersky antivirus...da vreo 5 restarturi inainte de mesajul ala cu "welcome" si la repair da restart inainte si dupa ce dau restore! Face asa pana se incalzeste parerea mea apoi functioneaza din nou.Nu stiu aveti vreo idee cum sa repar asta?