| djdjdj a întrebat:

Salutare, am si eu o problema cu contul google, sper ca ma puteti ajuta. Am vrut sa schimb parola deoarece nu o mai stiam, am schimbat-o si dupa imi cere sa confirm daca sunt eu cel care am contul prin verificarea in 2 pasi, parca asa ii zice, sunt acolo 3 variante, una ca primesc o notificare si sa selectez DA, dar nu imi vine nicio notificare, alta sa primesc un cod ce il trimite pe adresa de gmail respectiv la fel nu primesc nimic, iar la cea de a 3 a este cu nr de telefon, numar ce nu il mai am acum. Ce ii pot face? Am nevoie sa ma conectez pe contul asta nu sa fac altul.

4 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Nu ai nici o alta optiune de gen intrebari secrete?
incearca sa contactezi google
https://about. google/contact-google/? hl=ro
daca nici una nu te rezolva, atunci RIP contul ala
RIP = rest in piecessss, small piecesssss
(odihneasca-se in bucati, bucati mici big grin)

| Iote a răspuns:

Mai insista cu trimiterea codului pe mail.

| djdjdj explică (pentru Iote):

Ideea e ca spune ca a fost trimis pe adresa de gmail, dar eu cum sa ma conectez la ea, nu imi trimite pe emailu de asociere, imi trimite pe adresa aia de gmail

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt eu confuza sau tu incerci sa ne joci un joc, din care noi trebuie sa ne dam seama ca tu nu ai java activata la browser? Dupa java intri in setarile la browser, si nu stiu ce notificare iti trebuie, poate te si grabesti cu primirea de mail, si o trebui sa astepti mai mult pana vine. Daca ai mail, e indeajuns.