| IonutSiAtat92 a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema cu FB.Nu stiu ce s-a intamplat, dar contul meu a fost hack-uit.Mi-am dat seama dupa mai multe incercari de recuperare, ca a fost spart.Il am dezactivat de 3 luni, inca primesc notificari de la Facebook pe telefon, dar nu pot intra in aplicatie.In plus, cand am incercat sa-l recuperez, imi spunea ca este dezactivat din 2017.Cum vine asta? Am zis sa fac altul.Mi-am luat cartela cu numar, am creat un mail cu acel numar, nume si date total diferite si ghiciti ce? Nu ma lasa sa imi fac cont.Aici nu stiu ce am patit.Am doua telefoane si un laptop.Pe niciun device nu ma lasa sa imi fac cont.Mentionez ca nu sunt genul de om sa postez lucruri ce incalca regulamentul si politica lor.Am primit oare ban pe ip-uri?

6 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns:

Un raspuns partial: l-ai dezactivat, dar e acolo o optiune- ca vrei, ca nu vrei, se sterge definitiv la o luna din momentul in care l-ai dezactivat. Altul, daca iti cunoaste parola, poate intra si avea activitate. Cu ban pe ip trebuie sa mai intrebi. Creaza-l de acasa de la un prieten. Sau roaga pe cineva sa-ti faca un cont, de la el de acasa (sau mergi la el)ca nu e nevoie de telefon, si dupa creare, logheaza-te iar de la calculatorul tau

| IonutSiAtat92 explică (pentru Sonia822):

Voi incerca, dar daca ma depisteaza? Prefer sa chem pe cineva sa-mi schimbe ip-urile.

| Sonia822 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Pai nu, spuneam ca in felul asta poti afla daca esti banat pe ip. Daca la colegul merge foarte bine (il personalizezi, dai niste like-uri, ai putina activitate) apoi te loghezi de la tine si daca nu mai merge, e clar raspunsul.

Pai asta zic, o sa incerc.

| Sonia822 a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Ti-a iesit? Sunt curios daca se poate pune banpeip

Nu am incercat.Dar mi-a facut altcineva cont si m-am putut conecta.