Ti s-a explicat cum sa instalezi, noi recomandam totusi Windows 7! Vezi ce versiune ti se potriveste! :)
http://laptopnews.ro/......l-meu.html
Introdu Kit-ul de instalare in Cd-rom press F2/intra in Bios /select boot/select first boot/press enter/select cd-rom/press enter/press f10/press ok.
Te duci in BIOS, cu F2 de obicei, la Boot, setezi la ordinea de bootare primul sa fie DVD-ul, apoi HDD-ul, salvezi si iesi din BIOS. Apoi cu Partition Magic sau Acronis, te apuci si partitionezi HDD-ul. Acum ai o partitie formatata"ext3", special pentru Linux. Te apuci si partitionezi HDD-ul, faci prima partitie pentru windows de 40 GB ca e suficient si pe cealalta o lasi cat a ramas. Partitiile trebuie facute NTFS. Prima partitie trebuie sa fie "primary" si activa, cea de a doua "logical". Dupa ce ai facut toate astea, bagi DVD-ul cu win 7, nu porcaria de vista si te apuci si instalezi pe prima partitie cea de 40. Succes!
Salut, apasa f11 sau f12 dupa ce ii dai restart ca sa poti sa selectezi sa booteze de pe cd-rom.
Mai simplu, baga dvd in pc, dai restart, apesi F9, si te duce la Boot Menu, acolo selectezi CD/DVD, pe urma scrie press any key to boot from CD/DVD, si asa incepe instalarea. Bafta!
Am incercat ce a-ti spus voi si nu a mers, dar am reusit sa bag windows 7 de pe stick deoarece nu aveam cu ce sa fac DVD-uri