| chichea a întrebat:

Salutare, am și eu o problema cu un televizor, am cablu TV de la Vodafone fără receiver adică cablu cu mufa direct din spliter, problema este ca nu merg toate posturile din cele 170 din grilă, la cele ce nu merg îmi apare următorul mesaj: Modulul CI+/ modulul CA nu sunt introduse. Mulțumesc anticipat pentru ajutor!

5 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Eu sunt tot la Vodafone, dar cardul CI e de la upc, pentru că înainte se chema upc. Dacă scot cardul, o parte din posturi nu merg cum ar fi de exemplu AXN HD și apare același mesaj: "No C I Module" și de aceea cred că e o problema cu cardul CI. Poate nu e introdus bine. Cum pun cardul merg și restul de posturi. În dispozitivul acela care se introduce în tv se introduce un card care intra in 4 moduri posibile, fața, spate, sus, jos. Poate nu e introdus cu partea care trebuie și atunci nu face contact cipul de pe card cu adaptorul care intra în tv. La mine pe adaptor e o poza care arata exact poziția în care se introduce cardul în adaptor, apoi adaptorul îl pun la tv cu partea cu poza în exterior.

| halogen001 a răspuns:

Așa se pune cardul alb în adaptor, de la dreapta spre stânga și adaptorul la fel în tv de la dreapta spre stânga.
https://ibb.co/0f9Y0Dd

| chichea explică (pentru halogen001):

Pai eu nu am niciun card, doar ca problema este ca unele posturi merg, iar altele nu

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru chichea):

Fara cardul de la ei nu merg posturile tv, mergi maine la ei si ia cardul.

| halogen001 a răspuns (pentru chichea):

Înseamnă că tv-ul spune corect că nu are card. Unele posturi sunt codate și trebuie card. Alte posturi nu sunt codate și merg fără card. Sunt foarte multe canale la liber și câteva zeci codate.

Dacă în contractul cu Vodafone intră și posturi care acum nu se văd, înseamnă că Vodafone trebuie să dea card CI+ sau receiver.