| damy92 a întrebat:

Salutare am si eu o problema la yahoo messenger scrie cam asa
we can't sign you in to yahoo! messenger.
there might be a probleme with your internet connection. make sure your computer is conected to the internet. click troubleshoot to begin a series of teste to try to diagnose the conection problem
Dau pe troubleshoot si nu se intampla nimica tot nu merge sa ma loghez.
intru pe yahoo mail si imi care un cod pe care nul mai stiu dau sa imi trimita codul acela de care am nevoie da imi trimite pe alt numar de telefon cum lasi putea schimba numarul de telefon ca sa imi trimeata pe el codul va rog ajutati-ma dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-ti recuperezi parola de la e-mail daca stii raspunsurile secrete pe care le-ai scris cand ti-ai facut contul. Daca le stii, atunci iti vei recupera contul imediat. Apesi pe forgot password, apoi pe forgot username si incepi sa raspunzi la intrebarile de acolo.

Daca nu le stii, atunci ca o ultima speranta, intra pe ce browser folosesti, si sterge-ti istoric si cookies din totdeauna. Apoi intra din nou pe mail si incearca-te sa te loghezi. E o mica sansa sa mearga si asa.

Daca nici asa nu merge, daca ai pus un e-mail afiliat in preferinte, poti sa dai recover la e-mail-ul tau pe acela pe care l-ai afliliat cu al tau mai devreme.

Daca nici asta nu ai, atunci nu prea poti decat sa le dai mail la support ca ti s-a spart contul de yahoo, iti vor pune niste intrebari la care sa raspunzi si doar asa iti poti lua contul inapoi.

1 răspuns:
| damy92 explică:

Sinergyy mai am o intrebare cum pot sa dau e-mail la sponsor te rog ajuta-ma

imi face probleme de cand am schimbat windowsul si nu reusesc sa il fac istoric si cookies sau sters automat cand am schimbat windowsul