| Cosminovici18 a întrebat:

Am si eu o problema mi-am pus un anitivirus care se numeste Panda Cloud Antivirus pentru ca stiam ca am virusi si tot imi arata ca sterge virusii dar programele au luat-o putin razna cand dau pe ele imi apar niste erori dar dupa merge! Care este problema?

Răspuns Câştigător
| Homye18 a răspuns:

Salut este posibil ca Pc-ul sa fi avut atat de multi virusi incat antivirusul probabil a sters si cateva dll-uri din programe sau din sistemul de operare si din cauza aceasta este posibil sa-ti apara acele erori.

7 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Google-norton eraser power-incarca-l-run-gata!

| FesCuDungi a răspuns:

Posibil ca se bate cu alt program cap in cap, asa ca scapa de el si ia un avira, kaspersky, norton, nod32

| Liquify a răspuns:

Pai "niste erori"... Trebuie sa fi mai explicit daca toate erorile ar insemna acelasi lucru ar aparea un semn de exclamare si atat.

| rolly3342 a răspuns:

Pai da, programele necesare functionarii altor programe au fost sters, sau doar o parte dine ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dezinstaleaza antivirusul cu Revo Uninstaller si instaleaza Avast Free Edition ca e gratis.

| xAbb a răspuns:

Pai dragul meu, nici eu nu stiu straight face I l`am instalat unei prietene si i`a luat pc`ul razna aka nu putea deschide nimic, pe net/mess nu putea intra iar desktop`ul era alb scria ceva pe el...

Eu i-am reinstalat windows`ul...n`am gasit alta solutie.

Bafta:-s

| Igorashka a răspuns:

Pai tu nu l-ai reglat normal...ce programe anume dau eruoare? Sfatul meu e sa treci pe avast