| vegeta a întrebat:

Salutare, am si eu o problema și anume ca nu mai pot vedea toate pozele de pe Facebook ale unei pers. Mai pe scurt am avut probleme cu iubita mea, a fost plecata în afara si ne-am tot certat și etc si cand ne certam ma tot bloca după iar ma debloca si tot asa asta pana când a revenit în tara și acum ne este bine și ma rog dar problema este ca nu ii mai pot vedea toate pozele pe care le are puse, câteva din ele cum ar fi 30% pot sa vad din toate pozele pe care le are ea puse... se poate face ceva?

3 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Daca nu-i vezi toate pozele inseamna ori ca le-a sters pe celelalte ori că are setari de confidențialitate la pozele pe care nu le vezi. Tu nu poti face nimic. Doar ea poate sa schimbe setarile din contul ei.
Daca vezi doar pozele vizibile pentru public înseamnă ca setarile nu sunt la poze ci la numele tau. Atunci a setat ca tu sa vezi doar pozele pe care le vede oricine.

| vegeta explică (pentru Lioana):

Șterse nu sunt deoarece am verificat dp telefonul ei si setari de confidențialitate catre mine nu ar avea cum atata timp cât vb despre multe poze nu despre 10-20 de poze

| Lioana a răspuns (pentru vegeta):

Pozele pe care le vezi sunt setate ca vizibile pentru public?