1. Sursa ta, delux, este o pocnitoare.
Si eu am sursa VS550 si este destul de buna, imi tine pc-ul cu i5 8600k overclockat la 4. 5GHz, GTX 1050 Ti, 8GB ram ddr4 la 3000mhz, cooler pe lichid, ssd, hdd. Este silentioasa, totul este ok. Daca vrei una si mai buna, iti recomand Seasonic M12ii-620, full modulara.
Sau FSP Hexa 85+ 650w.
Sau nJoy woden 750w. (Din cate am citit despre ea, este ok).
2. Placa ta video este slaba, te trage in jos. Recomand sa o schimbi cu un 1050 Ti sau. asteapta 2050-ul.
"... Achiziționat de la dvs..."
Aici este TPU, un site de socializare, și nu de vânzări.
Eu am sursă Corsair VS 550 și merge foarte bine. Este și silențioasă. Nu am luat-o pentru jocuri. Sistemul este ddr4, cu 8 GB RAM și cu un SSD 128 GB. Procesorul este un Intel Pentium G4400. L-am luat să se miște repede și să coste cât mai ieftin. Și se încarcă repede, iar prețul a fost undeva în jur de 900 lei (fără placă video) acum 2 ani. După un an am cumpărat și placă video că am zis sa nu uzez prea mult procesorul.
Se merită ddr4; dar dacă ți-l iei pentru jocuri ai nevoie de cel puțin 25 milioane. Și nu se merită. Măcar dacă ai scoate bani cu el ar merita investiția.
Începi și pune bani deoparte pentru mai târziu când o să ai nevoie pentru școala de șoferi, pentru liceu și facultate. Aceasta este cea mai buna investiție de care nu îți va părea rău niciodată.
Dar peste 2 ani, calculatorul tău nu va mai fi așa bun. Ddr4 consumă curent și mai puțin dacă este și pe Intel.
Auoleu acea placa video te trage in jos foarte mult. Si sursa aia e foarte slaba. Sfatul meu este sa scapi de sursa acum, iti iei ceva in 200 de lei gasesti de 600w 80+bronze, iar la placa video iti recomand 1050Ti, R9 380, sau eventual GTX960. In rest felicitari cu sistemul! Bafta.