| OvisOvidiu a întrebat:

Salutare.
Am un HP probook 4510s din anu 2009 achizitionat si am vazut ca de vreo luna mi se misca foarte greu windowsul dar nu i-am facut nimic. Ei bine acum am intrat intr-un joc si dintr-o data s-a blocat...si l-am stins fortat.
Iar acum cand dau drumu la el imi da un mesaj care e asa : Non-system disk or disk error replace and strike any key when ready...
Ce as putea sa ii fac este de la hard? Am intrebat pe cineva si mi-a zis ca e posibil sa se fi dus hardu...tin sa mentionez ca, cdu-rile nu imi mai mergeau de multa vreme...ce ar trebuii sa fac? Funda

Răspuns Câştigător
| DjNick112 a răspuns:

Da, e de la HDD, cred ca are bad-uri, eu zic sa pui pe stik HDD Regenerator si sa repari cu el ce se poate, inainte de asta e pune pe stik un window si formateaza tot sterge toate partitiile si lasa nealocata... dupa ce scanezi cu HDD Regenerator faci alte partitii si instalezi win

| OvisOvidiu explică (pentru DjNick112):

Mersi pentru raspuns.
Am sa incerc sa aplic metoda asta dar crezi ca va functiona fara a fi schimbat hardu?

| DjNick112 a răspuns (pentru OvisOvidiu):

Depinde, am intalnit cazuri in care era un hdd varza si nu se mai putea face nimic cu el, avea bad-uri, era de laptop, si nu se putea rezolva cu hdd regenerator. Poate nu e asa grav in cazul tau si se poate rezolva.

Dar cand scanez cu hdd regenerator, sa te uiti unde merge bine si unde merge prost, vezi unde are bad-uri, si acolo sa faci o partitie si sa o lasi nealocata acolo unde gasesti bad-uri, windowsul sa pui pe o partitie curata

2 răspunsuri: