| Seby80 a întrebat:

Salutare, am un iphone 4 luat de un an, si cand ma suna cineva, trag linia aia pentru,, raspunde" si revina la loc, adica nu pot raspunde, trebuie sa inchid si sa apelez eu persoana aia. Am facut update si la ultima versiune, nu stiu ce sa ii mai fac. Este original 100%, fara Jailbreack, nici o aplicatie pe el... Dau funda si rog seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Mozurov a răspuns:

Va trebui sa ii faci jailbreak ca sa rezolvi problema asta (problema asta am vazut ca apare de la versiunea 5.0 in sus la iphone 4). Apoi in cydia vei gasi rezolvarea la problema asta si la alte buguri ale telefonului.

7 răspunsuri:
| Seby80 explică (pentru Mozurov):

Naspa straight face ai dreptate straight face

| valentino52 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie la fel de cateva ori pe 4s. E ceva de la software oricum...

| Seby80 explică (pentru valentino52):

Este iritant tare, de ex am dat comanda de un obiect pe un site si nu puteam raspunde pentru confirmare. Si ala s-a luat de mine ca are multi clienti si nu stiu ce laughing

| Mozurov a răspuns (pentru Seby80):

Stai linistit, e mult mai bine daca ii faci jailbreak.Cauta programul RedSnow.E foarte simplu sa ii faci jailbreak si rapid (maxim 5 minute).Si eu aveam problema asta la 4s, si mai aveam problema ca nu imi apareau notificarile de mesaje si apeluri pierdute.Am rezolvat tot cu Cydia.

| Seby80 explică (pentru Mozurov):

Lafel si eu. Il duc la un service, dau 30lei si rezolv happy sa nu fac prostii, aia dau garantie daca s-a stricat laughing oricum mersi multwinking

| valentino52 a răspuns (pentru Mozurov):

Eu am crezut ca o fi de la mine ca am instalat iOS 6 beta...

| Mozurov a răspuns (pentru valentino52):

Nu(desi s-ar putea sa gasesti alte buguri ca doar na, e beta).