anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un laptop ASUS K54L si incerc sa fac rost de drivere pentru sistemul de operare Xp. Cd-ul original cu drivere nu il mai am sad. Laptopul are 4 GB RAM, placa video Intel hd graphic, procesor Intel dual core 1.5 Ghz. am cautat intru-na pe internet si nu am gasit nimic straight face

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pe Asus.com ai incercat? Nu de alta, dar ala se intimpla sa fie site-ul oficial ASUS...

| LaurentiuSk8 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

DA am cautat pe si pe ASUS.COM dar sunt drivere doar pe win 7 32/64 bit straight face. am sa incerc idea ta bleagaradu. multumesc.
Si inca ceva ca sa nu mai postez alta filmare am un film format iso si vreau sa il pun pe un dvd ca sa il vada cineva la dvd player la tv. Help happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LaurentiuSk8):

De regula laptopurile care nu au drivere pentru XP pe site-ul oficial nu au suport pentru XP de nici o culoare, deci pui Linux sau Windows 7... sau il vinzi, desigur.
@bleagaradu: Softurile de genul ala nu fac nimic special in 99% din cazuri, nimic care sa nu poata fi facut de catre end user. Am incercat cel putin o duzina, stiu ce spun.

| bleagaradu a răspuns:

Este un soft se cheama driverchecker. L am folosit de fiecare data. DLza si astept un raspuns aici daca nu te descurci. E user friendly.