Încearcă la power options să setezi pe maximum performance și apoi undeva acolo ar trebui să ai ca un link și chestia aia cu personalizare sau advanced(nu mai țîn minte exact).De aclo din drăciile alea se setează cum vrei.Succes
Nu cred camai ai ce seta, pentru ca bateria este pe duca.Deci atita ai atita te tine.Si normal ca nu mai intra in modul ala hibernare cum spui pentru ca nu mai are curent si normal ca se va inchide.Nu are a face ce windows ai instalat cu bateria sau alte chestii de pe laptop.Nu te asteptat ca bateria sa te tina o vesnicie.In plus de asta din ce am vazut pe aici toata lumea tine laptopul in priza non stop.Pai atunci de ce mai ai laptop, de ce ai baterie la el? Incarca bateria dupa care deconecteaza laptopul de la incarcator.Cind te anunta ca mai ai putin curent in baterie incarca iar si tot asa. Daca tii tot timpul incarcatorul conectat la laptop cred ca de aia se si duce asa de repede.Practic tu nu mai folosesti acea baterie deloc si o baterie nefolosita se duce rapid.Plus de asta calculatoarele din Romania sint facute cred pentru Romania asa ca nu te astepta la minuni.