| Grimster a întrebat:

Salutare!
Am un laptop (Lenovo g500, 4gb RAM, i3 2,4 ghz + placa video dedicata amd 1gb) si de ceva vreme, atunci cand rulez jocuri mai "pretentioase" (Fifa14 ca sa dau un exemplu) procesorul sare la 100% usage, lucru ce nu se intampla niciodata inainte. Banuiala mea a fost ca placa video dedicata are o problema, asa ca am reinstalat driverele (si de la cea integrata) dar problema a ramas. Cunoasteti alte cauze pentru asta? (laptopul are un an vechime)

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Pai si la ce procesor are, este si normal sa sara la 100% usage in momentul in care rulezi fifa. Nu ai nici o problema.

| RaspundLaToateIntrebarile a răspuns:

Salut. Poate este si ceva de la windows. Incearca sa reinstalezi windowsul (de preferat pune win7 64bit). Bafta happy

| DeyCj a răspuns:

Problema poate fii de la jocul FIFA care daca știi ca l-ai furat din sursele alea la care toți apleați de inconștienți ce sunteți, atunci știi precis că e contrafăcut cu viruși iar în timp ce aplicația rulează ruleaza și „cadou" car eîncearcă să faca prostii neuatorizate pe internet.
Deci daca vrei ca problema să nu mai existe folosește windows și jocuri legitime nu furate și activate ilegal sub diferite pretexte idioate.succes