Vezi daca nu are senzor-ul mutat intr-o parte sau incearca pe o alta suprafara mai plana daca nu va trebuii sa iti cumperi altul, la 90% din mausi ieftini nu au nevoie de diriver sau daca au nevoie au cd-ul in pachet
Despre ce senzor e vorba? L-am incercat pe 2 tipuri de pad-uri, birou gol nimic. Ideea e ca la o cunostinta merge perfect, tot asa fara drivere speciale etc. Cred ca ma las pagubas ma chinui cu el de vreo 2 saptamani tot testez , probabil voi cumpara altul, dar daca patesc la fel, adica poate e ceva din pc-ul meu?
Ai putea sa incerci mufele din spate de usb, avand in vedere ca la o cunostinta merge perfect sau poate ca pur si simplu calculator-ului nu ii prieste acel mouse sau invers, incearca sa-l returnezi pe motiv-ul ca nu ti-l acepta calculator-ul, succes!
Ma pis pe ea returnare la 50 de lei cat am dat pe el... Doar ca imi place foarte mult cum imi vine "pe mana". Mai am o antena de internet tot pe usb si ea si mouse-ul sunt bagate in mufele din spate ca aia din fata face figuri . Inclusiv senzorul ala are momente cand se stinge.
albastrica009 întreabă: