| MaFro a întrebat:

Salutare.Am un PC nou nout Fujitsu 2GB RAM/512MB VIDEO/Procesor Intel Celeron CPU 3. 60GHz 3.59GHz/Windows 7 32 bits, dar hardul este de 80GB.Este vreo problema daca am o singura partitie (C) in care trag si jocuri? Sau face jocurile sa mearga cu lag.Spuneti-mi repede am nevoie de ajutor. Fundita 100%.

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

La 80 de gb vrei sa mai faci si partitii?

| MaFro explică:

As zice sa fac 40GB(c) SI 40GB(D) dar nu cred ca mai are rost...Eu am auzit de la altii ceva asemanator cu ce a spus CosminGreenEyes vedem daca e. O sa dau fundita cand vom vedea raspunsul corect.

| Alexandru_Nacu_1998 a răspuns (pentru MaFro):

Deci 2 partitii 40GB fecare happy!
Ai auzit la atiiihappy
Ma poate aia aveau destul spatiu de stocare incit sa faca 2 partitiii!
Stocarea interna a pc-ului meu este de 1tb el din fabrica a venit cu o singurra partitie... Dupa cv timp am reinstalat windowsul si am facut 2 partitiii (Na ca era mai smecher asa ) C, D Cum am un pc foarte bun am umplut partitia D de jocuri si a trebuit sa instalez jocurile doar in D sad

| Alexandru_Nacu_1998 a răspuns:

Nu e nici o problema daca ai doar o partitie, la spatiu de stocare disponibil de 80GB ar fi o prostie sa-ti faci 2 partitii.

| Alexandru_Nacu_1998 a răspuns (pentru Alexandru_Nacu_1998):

Indiferent unde sunt stocat-e jocurile nu-o sa-ti mearga niciodata cu lag, doar daca nu corespun cerintelor pc-ului

| MCosmin97 a răspuns:

Ei iti recomand sa iti faci inca o partitie (Dhappy sau (Ehappy si sa lasi Windows-ul in propria lui partite (Chappy. Nu de alta, dar nu este bine sa bagi totul "peste" Windows, deoarece nu faci altceva decat sa-i ingreunezi functionarea. Este doar parerea mea, nu este "batut in cuie". happy