| Costyyyyo a întrebat:

SALUTARE. Am un telefon LG Optimus 3D P920, aveam instalat pe el android 2.3.5 Gingerbread, si aseara am incercat sa ii dau o resetare la setarile din fabrica si nu mi-a reusit, si am decis sa instalez 4.1.2 pe el Cyanogenmod 10 si am realizat ca s-au cam dus functiile 3D ale telefonului meu, cum as putea sa pun din nou vechiul Android pe el ca nu`mi place cum arata asa. Va rog sa ma ajutati dau funda.

3 răspunsuri:
| Felix_Remus_1990 a răspuns:

Mda...aici nu toti stiu cum sa te ajute..am avut si eu o problema la telefon(Samsung galaxy )si am fost la o firma depe strada mea.NU prea am inteles ce-ofacut dar acum merge ca inainte.Succes

| Costyyyyo explică (pentru Felix_Remus_1990):

Ce este si mai grav este ca telefonul meu nu mai gaseste retele wifi, nu mai are semnal, nu primeste si trimite apeluri, nu apare tastatura, sa mai continui sau ajung atatea detalii despre noul cyanogen?
Vreau din nou Android 2.3.5 ajutati-ma va rog... un tutorial ceva sau ceva sa pot urma pasii de acolo. FUNDA.

| Felix_Remus_1990 a răspuns (pentru Costyyyyo):

Sigur trebuia sa lasi la vechiul android sigur acum nu mai ai ce sa faci..nu gasesti asa ceva mai bine te duci la firma ei o sa te ajute