Eu an un j5(6) si am folie de sticla pe el si nu il ingreuneaza absolut deloc
Salut amandoua sunt bune difera ce faci cu el, folia de plastic protejeaza anti zcarieturi ecranu dar de lovituri o face cea din sticla asa ca difera ce faci cu el recomand pe cea de sticla daca vrei sa ai siguranta inainte de toate
Din sticla..de exemplu daca telefonul iti scapa pe o suprafata mai tare(ciment) ecranul se poate sparge chiar daca are folie de plastic.Folia de sticla te poate scapa de acest lucru neplacut.Si in plus nu iti fura placerea de a apasa pe un ecran din sticla, pe cand folia de plastic face acest lucru.
Cat de grea poate sa fie o folie de sticla, eu am galaxy s5 neo cu folie de sticla aplicata si nu ingreuneaza..doar nu e caramida folia.
Cea din plastic ai protectie împotriva amprentelor dar cea din sticla e bună împotriva zgârieturilor deci e mai buna din sticla
Daca o sa iti iei de sticla sunt sanse sa se strice putin mai repede de ex: se rod marginile si se crapa putin cate putin da e de slaba calitate, sau daca o freci de ceva se va zgaria. Deci mai bine puneti de plastic se indeparteaza usor daca are vreo problema.