| khaderul a întrebat:

Salutare, aș dori sa închiriez o consola de pe Telerenta, am mai încercat acum ceva timp sa închiriez un telefon, doar că, nu am putut. Am făcut verificările pe site și am înțeles ca poți închiria orice fără niciun extras de cont și verificări mai mari pana la o suma de bani lunară, dacă ai trecut de acea suma îți trebuiesc verificări adiționale. Știți cumva care este suma lunară pe care o poți da fără verificări adiționale, nu de alta, dar nu vreau sa dau niciun act in plus sau extrase de la bănci.

Mulțumesc mult!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu de ce nu ai putut sa inchiriezi?
Insemna ca exista o conditie pe care tu nu o indeplinesti fiindca nu esti eligibil si care nu tine de suma, ci de conditia ta de angajat, cu venituri lunare.

Ia de citeste din nou conditiile lor si vezi daca intre timp s-a schimbat ceva la tine si ai devenit eligibil, ca ce te afectaeza pe tine, este posibils a u ne afecteze pe noi, acre avem salariu lunar, avem propietati cu care putem garanta samd.

| khaderul explică (pentru Violleta2022):

Doamna Violeta, un contract se semnează, asta știu, dar asta nu e banca, deci nu e o rata, e un contract de închiriere. Citește mai bine sa vezi despre ce vorbesc, si nu mai da răspunsuri aiurea.

| Violleta2022 a răspuns:

"Știți cumva care este suma lunară pe care o poți da fără verificări adiționale, nu de alta, dar nu vreau sa dau niciun act in plus sau extrase de la bănci".

Nu te astepta ca cineva sa-ti dea ceva fara verificari si fara sa semnezi un contract, sau sa aduci dovezi legale ori extrase de cont de la banca, ca nu-i nimeni prost sa-ti dea ceva pe ochi frumosi, ca nu mai vede nimic inapoi de la tine.

Ceea ce vrei tu, NU este posibil DECAT imprumutand bani de la parintii tai, rude sau prieteni apropiati, care te cunosc si care au incredere in tine.