Difuzorul barat in cu rosu inseamna functionare anormala a diverului.
Untra in Device Manager, iar daca si acolo gasesti barare rosie la sunet, atunci urmeaza atent pasii din Teoubleshoting.
Probabil, o stergere si reinstalare de driver va fi solutia.
Dacă nu ai reușit prin reinstalare, reparația e puțin probabil să reușească. E integrată pe placa de bază. Un laptop SH rezonabil iei la 4-500 lei. O eventuală reparație te duce peste 100 lei. Vezi tu care e soluția optima. Pa-pa.
Pune knoppix ( http://www.knopper.net )
am avut o surpriza foarte asemanatoare cu un tablet PC (NU O TABLETA) foarte vechi, credeam ca nu merge sunetul pana am pus ultimul knoppix si acolo a mers
cum era f.f.f.f. vechi i-am pus un winxp care nu era al lui asa ca, presupun ca nu am instalat nustiuce fix al windows-ului xp, care activeaza placa de sunet (era pe vremea aia, stiu vag despre chestia asta, dar nu cu detalii exacte)
asa ca DIG MF, JUST GOD DAMN DIGGGGGG :D
Salut! Probabil o fi de la placa de sunet, reinstaleaza windows-ul, sau inlocuiese driver-ul.
Succes!
Reinstalează Windowsul/driverul cauta manual. Intri in device manager si vezi cum se numește driverul apoi il iei de pe net si il instalezi. Daca nu merge reinstalezi windowsul si iar driverele. O idee la laptop ai o mufa de căști. Baga niște căști si verifica ca nu cumva sa fie boxele leptopului de vina. Daca se aude in căști e ceva din boxe. Bafta
Ai reintalat windowsul? Daca da inseamna ca este placa de sunet defecta