anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aș vrea să îmi cumpăr un calculator bun dar nu știu de unde. Aș vrea să îmi dați un link nu cu un site un link direct la un pc dar să nu treacă de suma de 11 milioane aș vrea să poate livra în satul Siliștea-Nouă, orașul Dolhasca, județul Suceava și livrarea să coste între 10 și 20 de lei, AJUTAȚI-MA VĂ ROG!

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Bun si ieftin nu exista.
Am dat pe un PC pe care l-am vandut anul trecut 5000 de lei.
PC-uri am avut de toate felurile si mai bune si mai rele.
Pe laptop am dat 4700 de lei, intentionez sa imi iau unul mai scump in viitor.
Si ceea ce am spus eu sunt preturi mici, componente medii, caci la computerele de gaming performante doar placa video (GPU) poate costa intre 3000-4000-6000 de leiwinking
Deci cu 1100 de lei iei ceva slabut, modest mai ales daca este nou, daca este second hand nu prea recomand caci poate sa fie cu componente defecte sau uzate, de ex. placile video folosite intensiv la minat.
Un PC nou luat din magazin gata asamblat caci asta te intereseaza nu o sa fie mare lucru, dar daca nu vrei sa ai in gaming 200 FPS la setaru ultra merita sa arunci o privire peste ofertele de aici de exemplu (sunt unitati gata asamblate, fara monitor si periferice, banuiesc ca alea le ai deja) :
https://altex.ro/......ktop-home/

ps: recomand sa iti faci un PC din componente, cele gata facute si vandute pe siteurile de specialitate sunt mai scumpe la total si de aceeasi bani in general poti pune componente mai performante daca il faci din componente.
Dar oricum ar fi un buget de 1100 de lei este mic, nu iti permiti sa pui o placa video dedicata de exemplu ci una integrata etc

| sierra1 a răspuns:

Caută pe eMAG.
Cred că și in Siliștea-Nouă, orașul Dolhasca, județul Suceava s-a auzit de el

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da' nu vrei multe vad. Asteapta sa treaca apocalipsa si mai discutam dupa aia. Auzi tu la el, intre 10 si 20 de lei livrarea in Cuca-Macaii...

| qq30xx a răspuns:

Calculator "bun" la 11 bulioane (milioane cum zici tu), poti sa incerci sa iti cumperi SH(la mana a doua), daca ai pe cineva sa se priceapa uuuuun pic mai bine ca tine si livrare gratis(aici te-ai scos) daca te intelegi cu omu'.