| DjMitZză a întrebat:

Salutare. As vrea sa stiu daca se poate rezolva o problema cu HDD S-ATA Seagate care nu il recunoaste in BIOS. stie cineva daca se poate repara? As dori sa il cumpar dar sa nu il iau degeaba.

6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Raspunsul este NU. Nu il cumpara. Unu` vrea sa scape de el iar tu vrei sa il cumperi? Pentru ca e ieftin, nu? N-ai hard? daca ai hard, rezista cu ce ai, pana strangi bani de ceva calumea. Am vazut ssd de 120 GB la 200 lei.

| DjMitZză explică (pentru valentingb):

Rezist, am hard, nu e problema de asta, dar am zis ca poate reusesc sa il iau mai ieftin si ca probabil il pot face. Am zis sa nu ma arunc aiurea sa-l cumpar pana nu am niste pareri.

| valentingb a răspuns (pentru DjMitZză):

Si eu urmaresc sa cumpar un Lumia 550. Am gasit la mana a doua...dar nu. Astept sa se mai ieftineasca in magazin, ca nu merita riscul, serios. Iar in cazul tau, chiar deloc.

| DjMitZză explică (pentru valentingb):

Am inteles, mai bine mai strange ceva si iau ceva ok. Mersi frumos.

| RAY a răspuns:

Ai mufe in desktop preesupun ca sata nu? pai atunci e praf hdd tau, du-te cumpara un ssd sa vezi diferenta

| DjMitZză explică (pentru RAY):

Da, este S-ATA, stiu cum ruleaza SSD-ul dar momentan nu dispun de banii necesari pentru unul cu memorie mare, ma rezum la S-ATA momentan.