Salut. Problema ta este ca nu ai instalat si driver-ul de la placa de sunet. Daca ai Windows 7 s-ar putea sa il instaleze el, dar daca ai Windows Xp nu cred. Uita-te daca ai un CD cu driverele de la calculator sau de la placa de sunet. Daca nu te descurci intreaba pe cineva sa te ajute sa instalezi driverul... 100% asta e.
Bafta!
Windowsul nu a avut draivarul pentru sunet de asta nu-ti merge incearca sati instalezi everest
Instaleaza driverul pentru placa de sunet. Daca nu ai placa separata, instaleaza driverul de la placa de baza. Sper ca te-am ajutat
Instalează Adobe flash player, dacă problema persista instalează-ți Mozilla firefox și o sa meargă. Asta dacă nu merge sa asculți melodii din youtube, dacă nu iți merge cd de muzica instalează programul Windows media player și driverele de sunet ale pc-ului.
Iti trebuiesc driver-ele de la placa de sunet.vezi ce model ai si descarca-le de pe net.
Pai nu ai instalat driverele adica placa video placa audio si placa de retea.
Ceva de genul am patit si eu... trebuie sa dai update la comp cred ca iti sunt oprite si de asta nu mai merge.
intri in control panel->system->automatic updates si selectezi de acolo automatic, iar compul isi ia automat ce update ii trebuie
Va trebui sa instalezi driverul pentru placa de sunet. Daca ai placa de sunet integrata cauta in CD-urile pe care le-ai primit la placa de baza si vei gasi acolo driverul audio.
Vezi poate nu ai instalat placa audio/sau poate ai instalat-o dar nu corect. Daca e asa da-i unistall si bag-o din nou.Bafta!