| Daniel_5468 a întrebat:

Salutare, astazi am intampinat o problema cu Yahoo Messenger, deci cand vreau sa vorbesc cu cineva, vad ce scriu... dar cand dau ENTER in chenarul ala numai alb se vede.

Am cautat pe google si aproape peste tot dar...nu am reusit sa rezolv problema cu metodelea alea 2 (care le-am gasit pe google) adica "regsvr32 vbcript. dll regsvr32 jscript. dll" si nici aia sa sterg "Zones"

Am postat si aici si poate stiti careva cum se rezolva, va rog mult ajutati-ma!

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

NU VAD SCRISUL PE MESSENGER

Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi,se da click pe

HKEY_CURRENT_USER,dupa care Software,dupa care Microsoft,dupa care Windows,dupa care CurrentVersion,dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete

Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC, sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal... enjoy it.

| Daniel_5468 explică:

@RockerGirl Dracu cine are chef sa tot apase pe programu ala de fiecare data... daca ai alta metoda spune te rog...

@Apache Am zis cand am pus intrebarea ca am incercat si nu merge straight face... Oricum mersi

@21ACCESS Windowsu nu de mult l-am instalat...incerc cu antivirus...Mersi

| Daniel_5468 explică:

@head laughing Am bagat si Yahoo 10 si Yahoo 11 Beta...tot asa, din cauza calculatorului nu ii LOL laughing

Quad Core, 8 GB RAM, Nvidia 9800GT 1GB...cum dracu sa se supraincalzeasca!

| RockerGirl a răspuns:

Am ce iti trebuie, e un mic programel cu care merge, dar trebuie sa il dai de ficare data cand deschizi calculatorul si vrei sa intri pe messenger.Add alinutza_bulinutza2010 si te voi ajuta
!

| 21ACCESS a răspuns:

Ai virus.asa am patit si eu...am incercat multe metode si toate au dat gres.cel mai bine ar fi sa-ti reinstalezi windows-ul, asa scapi si de virusi. bafta (funda?)

| Berbecu a răspuns:

Mi s-a inatamplat si mie asta de cateva ori, poate fii din cauza messului care nu e bun (foloseste y! m 10) sau din cauza supra incarcari calculatorului in timp ce vb pe mess, daca ti se mai intampla reinstaleaza messu sau da-i un restart la pc

| DeathOrange a răspuns:

Instaleaza din nou windows-ul si merge.Am patit la fel