| StefNN a întrebat:

Salutare baieti!
Am facut o greseala destul de mare prin a investi o suma destul de mare in perifericele de gaming, dar acum, dupa ce mi-am schimbat monitorul vechi cu unul de 23inch imi dau seama ca sistemul meu a ajuns depasit :
-Intel Core2Quad Q6600
-o placa de la nVIDIA cu 1gb ddr3 pe 256bits
-4gb ram ddr3
Stiu ca sunt destul de vechi componentele dar apelez la voi pe pentru un sfat bun.
Vreau sa fac un upgrade pana in 1100 lei.
Nu am preferinte foarte mari deoarece ma joc numai csgo. In prezent imi merge cu 150fps la high pe monitorul vechi dar cand il pun pe cel nou nu depaseste 100 pe all low. Problema este ca se misca destul de greu in browser, imi deschide greu programele si jocurile, ceea ce ma face sa cred ca e o problema mare la procesor.
Ma gandeam sa imi iau ori o placa video mult mai buna ora sa iau o placa de baza cu socket am3+ si un procesor pe masura de la amd ca sa se incadreze in buget. Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Procesor quad cu 8 mega cache si placa video pe 256 biti se misca greu? Ce pretentii aveti fratilor...

| Jitea a răspuns:

Un procesor pe masura, 8 gb de ram ddr3, placa video e ok, in rest nu ai ce schimba, o sa iti mearga mult mai multe decat CS:go, ia-ti o placa cu 4 sloturi ddr3, si pui 2 placute a cate 4 gb pe 1333 MhZ.

| Andreibbv a răspuns:

Un procesor bun costa mult.Eu zic sa schimbi placa video si sa mai pui 4 gb ram. O sa iti mearga perfect.Procesorul tau e destul de bun pentru Cs go nu iti trebuie mai mult. Iti trebuie doar video. Dar daca ai placa video integrata in procesor trebuie sa schimbi placa de baza si procesorul. Bafta!