| KisukeUra a întrebat:

Salutare. Calculatorul meu face un beep care nu se opreste si monitorul nu imi arata nici o imagine. Stie cineva ce ar putea sa fie?

6 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Salutare.Da, se pare că placa video a murit. Dacă pe placa de bază ai ieșiri video(știu și eu HDMI, DVI, DP), conectează monitorul acolo, și scoate placa video din slot(trebuie să dechizi pc-ul și cu ATENȚIE mare să scoți GPU-ul dedicat din slot.)

| KisukeUra explică (pentru DeyCj):

Am schimbat placa video cu una buna si tot la fel face

| DeyCj a răspuns (pentru KisukeUra):

Probabil că s-o dus placa de bază. Asta necesită o investigație într-un service de calculatoare, că trebuie dezasamblat complet sistemul, și fiecare componentă testată pe un alt pc cu configurație identică, și văzut exact ce și cum.
Sau dacă ai ghidul de service al plăcii de bază, acolo ar trebui să scrie codurile de,, beep-uri" ale plăcii de bază.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Memoria ai schimbat-o sau hard diskul?, Dul in service reparatii calculatoare si il vor face ei ca cu asta se ocupă zilnic.

| Korkodeln a răspuns:

Beep continu este 100% bad RAM, scoate cu atentia memoria RAM, terge cu alcool izopropilic contactele cu o carpa de bumbac (nu sintetica) si pune-o inapoi una cate una cu test intre dimmuri.

Evident, scoaterea si reinstalarea RAM-ului se face cu calculatorul oprit si cablul de alimentare scos.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Problema poate sa fie de la sursa sau de la placa de baza. Incearca sa pui o sursa noua, iar daca problema este aceeasi inseamna ca ti s-a dus placa de baza. Precizez ca o placa de baza poate afisa erori (Prin acel sunet) chiar daca e defecta. Eroarea pe care o mentionezi tu este legata de alimentare insuficienta si problema poate sa fie de la ce am mentionat mai sus.