| spes2005 a întrebat:

Cam de 2 luni intampin aceasta problema:pc-ul se stinge random fie daca fac ceva/ma joc, fie daca nu fac nimic, se stinge instant ca si cum l-ai scoate din priza si dupa ce trec 3 secunde se reaprinde singur.Eu cred ca este stricata sursa/hard-ul dar nu sunt sigur si de aceea va cer ajutorul!

Componente pc:i3 4170 3.70 Ghz gt 730 2gb 4gb ram ddr3 HARD DISK Toshiba DT01ACA100 SI SURSA deluxe model atx p4 500W

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Sursa aceea o sa-ți ia oricum PC-ul cu ea cât de curand, chiar dacă acum sa zicem ca nu e ea vinovata.
Schimb-o cat mai urgent, cu ceva mai de calitate (măcar Thermaltake, Chieftec, EVGA, Sirtec, Cougar...).

In alta ordine de idei, 95% sursa e de vina pentru restart uri.

| StalkerSoul a răspuns:

Incearca sa updatezi toate driverele la zi cu driver booster, cauti pe net. daca face la fel si tot primesti "bsod" ( da stiu ca nu iti apare ci se restarteaza direct" incearca sa schimbi windows-ul daca si asa face una dintre componentele tale e pe "moarte"

| graworu a răspuns:

Https://www.yourdictionary.com/beep-codes
Pe site-ul asta sunt explicatiile sunetelor pe care le scoate calculatorul tau inainte sau dupa ce se inchide, ar trebui sa poti sa iti dai seama care e problema.