Buna Singed.
Iti atasez un link cu o lista care contine smartphone-uri cu ecran tactil si tastatura QWERTY (la unele pe afisaj, la altele independent), alaturi de optiunea 3G si bluetooth. La fiecare telefon din lista poti citi review-urile altor utilizatori pentru a-ti face o idee despre avantajele/dezavantajele telefonului. Acum, nu stiu daca te poate multumi pe deplin, dar merita o incercare :)
http://goo.gl/q5cb9
Succes;)
Samsung Galaxy S ecran mare tastatura qwerty pe touch la fel este si Samsung wave 525 numai cu un ecran mai mic.
Htc Prime.Super! am si eu ai e foarte bun.Are windows phome 7 si sistem de operare android, tastatura qwerty.
OK, multumesc pentru variantele indicate. Dar ceva aproximativ ca modelul Sony Ericsson Aspen, gasesc cu camera video secundara?
Bun, dar un model asemanator ca si format cu Sony Ericsson Aspen sau BlackBerry, dar sa aiba si camera secundara pentru apeluri video?
Multumescu tuturor pentru modelele indicate si astept si alte pareri.
Va multumes tuturor inca odata pentru ajutor. Am gasit pana la urma un telefon care sa ma multumeasca, acesta este Samsung B7350 Omnia Pro 4.
Acum singurul inconvenient este ca nu are hscsd. Stie cineva cata importanta are functia aceasta?
Dieanuka întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: