anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce acte mi-ar trebui pentru a face un abonament Vodafone sau. orice alta retea? Mentionez ca nu am contract de casa. Din cate stiu, sunt unele locatii unde se poate purcede doar cu o factura de gaz/lumina si un buletin (parca pe Mosilor,dar nu sunt sigur) ceea ce mi s-ar parea ok, adica nu mi se pare logic sa am contractul de casa pentru a cumpara un amarat de telefon. Daca stiti alte locatii sau vreo modalitate de a duce la capat "tranzactia" ar fi de apreciat. Pace si mersi anticipat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iti cere nimeni niciun contract pe casa, ai nevoie doar de o factura de la adresa pe care o ai pe buletin si atat

| darrio2007 a răspuns:

Dacă ai deja un abonament activ pe numele tău, ai nevoie de o carte de identitate. Dacă nu ai încă un contract, lângă buletin sau cartea de identitate, vei mai avea nevoie şi de un act de spaţiu.
Sursa:https://www.vodafone.ro/....../index.htm

| oldchild a răspuns:

Salut,problema difera in functie de reteaua unde vrei sa iti faci abonament.
La Vodafone ai nevoie intr-adevar de actul pe casa, insa la Orange ai nevoie doar de o factura dde utilitati, care nu este obligatoriu sa fie pe numele tau(poate sa fie pe al parintilor, sotului, etc)
Sper ca am fost de folos!