| Erin28 a întrebat:

Salutare!
Ce părere aveți despre acest laptop :https://consumer.huawei.com/......-2020/buy/
Mi-ar trebui un laptop pentru facultate, La Litere, înca mai caut un model, nu sunt hotărâtă pe care sa îl aleg. Nu îmi trebuie laptop pentru gaming, ci pentru Office și cursuri online. Am vrut să iau unul mai scump, inițial, dar am zis că nu are rost, mai ales pentru ceea ce am eu nevoie.
Acesta e bun? Vă întreb pe cei care ați avut acest model, sau pe cei care cunoașteți mai multe în legătură cu laptopurile.

12 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Dpdv specificații e mai mult decât suficient. As lua totuși o varianta de 15 inch diagonala. Găsești și de la Huawei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O persoană din ultimul an de facultate și-a luat la recomandarea unui proeten și s-a arătat foarte mulțumită.
După prețuri, oricum poți lua și altă marcă.
Dacă nu vei avea mevoie de softuri solicitante procesorul este foste bun.
Ca stocare, 250gb ar fi fost prea puțini, dar cu 500 te poți descurca și eventual când vei simți nevoia de mai mult să cumperi un ssd extern.

| Erin28 explică (pentru anonim_4396):

Daca ai vreo altă variantă de laptop, după prețul acestuia, îmi poți recomanda și altceva? Mă tot uit și la videoclipuri cu recomandări, dar nu mă pot decide, sunt prea multe modele. Mi-a mai recomandat cineva de p TPU un laptop, dar când văd cate sunt disponibile, nu mă pot decide.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Erin28):

M-am uitat puțin și n-aș putea să recomand. Este Lenovo asemănător, bun de asemenea.
Dar ca să aleg altceva, în locul tău, m-aș indrepta spre unul cu măcar de 12gb ram sau 16. Totuși asta reprezintă un buget mai mare cu cel puțin 500 ron.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu m-am uitat la diagonală. Mai bine 15.6 inch

Da, pot sa suplimentez bugetul. Nu am ceva fix.

Alte sugestii:
https://altex.ro/......XA84EX00N/
Compară. Atât am găsit acum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai cere păreri.
Acesta are și port Ethernet care poate fi de mare ajutor dacă nu funcționează wifi. 16 gb ram deci fără plobleme la mai multe aplicații sau taburi utilizate. Doar mai trebuie să îi pui sistem de operare dacă este free dos

Îmi place. Cum am spus, nu am nevoie de un laptop foarte performant pentru ce îmi propun sa fac.
Mulțumesc mult!

Nu zic că nu se potrivește dorințelor tale de acum. Dar trebuie să știi dacă vei avea nevoie de softuri, multă documentare(adică multe taburi). Cam dificil să îți dai seama înainte de a începe facultatea. Eu n-am făcut nici pe aproape litere, deci nu știu, posibil să nici nu ai nevoie de laptop neapărată pentru teme/proiecte/studiu.
Iar în ce privește internetul, dacă te descurci cu date mobile, foarte ok, eu nu aveam deci foloseam exclusiv netul campusului/facultății. De altfel la mine era importantă viteza, deci doar pe cablu a stat laptopul chiar și la facultate.

Da, am nevoie de un laptop, dn cate am înțeles, pentru redactarea proiectelor, însă, daca vor fi cursuri online, am nevoie de un laptop pentru acestea. Și îmi place cel de sus, pe care l-ai recomandat.