anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.ce placa video imi recomandati la urmatoarea configuratie: CPU AMD AthlonII 2, 9ghZ quad core, 8GB Ram, sursa RaidMax 500W, monitor 22" full HD? ..pt jocuri gen fifa13, gta IV, nfs undercover, Crysis...si sa nu fie peste 350 lei. Mersi

Răspuns Câştigător
| Me2 a răspuns:

AI putea merge pe asa ceva :
http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-hd4850-1gb-ddr3-256-bit/
Eu o am tot din 2009, si ma joc gta iv pe full hd medium settings 35-50 fps
Iar daca scad din rezolutie, pot urca detaliile, very high si am 40+ fps
Totul impreuna cu un i5 750 si 6 gb ram ddr3 1600 mhz
Eu am sirtec de 400 w 80+ si tine
PS: Schimba sursa

| lauh a răspuns (pentru Me2):

Placa asta o alesesem si eu dar multi mi-au zis ca este prea veche si nu face fata...tu zici ca o ai...de cat ii monitoru?

| Me2 a răspuns (pentru lauh):

1920x1080 e monitorul, dar ca sa joc pe rezolutia aia scad din detalii, le pun pe medium si se vede super ok, merge in 40+ fps

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu exista asa ceva.
1. Sursa aia e cam riscanta...
2. Daca vrei fullHD... deja cam trebuie' sa te uiti la placi pe la 5-600 RON cel putin, plus ca la fullHD procesorul o sa te traga serios in jos.

| lauh a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

In legatura cu sursa sunt de acord cu tine...dar nu cred ca un procesor quad core de 2, 9 trage in jos la fullHD.hee hee...si nu am pretentia sa joc in fullHD pentru ca atunci clar ca trebuie o placa foarte scumpa. vreau o rezolutie acceptabila

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru lauh):

Un Athlon II trage in jos la fullHD in joace, vezi benchmarkuri. Si eu am fost surprins de chestia asta, dar asta e... Sa mor eu de inteleg de ce ti-ai luat magaoaia aia de monitor ca sa nu poti juca la rezolutia lui nativa. Uite, eu am un HD 4770 de prin 2009, fix de cind a aparut. Intre timp, am trecut de la X2 4000+ si 2GB ram la i3 2120/8GB si pot spune ca in multe jocuri pe care le jucam la medium-high, acum bag tot la maxim si am si framerate dublu fata de inainte (WarThunder, World of Tanks ar fi doua exemple). Partea interesanta e ca am monitor de 19 si rezolutia lui nativa e 1280X1024 - uite, pina si BF 3 sau MOH Warfighter le-am jucat la Very High cursiv de parca era film. Recunosc ca la Ultra se innecau, dar discutam totusi de o placa video care are 3 ani si nici atunci cind a aparut nu era virf de gama...

| lauh a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mda asa da..pai am luat monitorul mai mult pentru ca imi place imaginea mare si clara..nici gand pentru jocuri.totusi m-am gandit si la optiunea de a pune un monitor de 19" pentru a castiga la jocuri...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru lauh):

Un monitor de 19 bun are imagine mai clara decit o magaoaie de-asta facuta la minut...winking