anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare
Cine imi spune si mie cum ma scot din lista altora de Messenger
Eu am folosit dab3 inainte si mergea era super ok ma deloga ma stergea din lista alotra.Actualmente nu ma mai delogheaza imi zice Authenitification Failed si nu ma delogheaza nici cu versiunea mai veche 3.1 nici cu cea noua 3.2 sititi voi alta solutie sau alt program sa-mi sterg id-ul dela altii?

16 răspunsuri:
| Delia a răspuns:

Incearca cu asta
http://www.vizgin.com/remover.php

| Delia a răspuns:

NU este teapa, eu am incercat si a functionat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia este teapa deli asa-i? daca bagi id-ul acolo parola si victima iti afla ei id-ul nu-i asa? lasa-ne cu din astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alte site-uri din astea mai stiti? intersante sper sa nu fie fake sa-mi afle parola id-ului sau softuri de asa natura stiti? Daca stiti postati-le aici Multumesc Anticipat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiti alt soft ceva in genul lui Dab3? Sau de ce numai merge Dab3?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar dab3 dc numai funcioneaza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar dab3 dc numai functioneaza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DaB3 nu mai functioneaza din luna septembrie, din cauza modificarilor de programare la noul Yahoo! Messenger si nici nu va mai functiona in varianta respectiva, pentru ca s-au schimbat protocoalele (trebuie deci facuta o modificare in consecinta si la soft, iar asta depinde strict de cei care au facut initial programul, sau de altcineva care ar dori sa se ocupe de asta). In schimb, vizgin.com functioneaza, tocmai l-am testat pe id-uri a caror securitate nu ma intereseaza si o sa astept o vreme sa vad daca exista urmari neplacute. In orice caz, pentru cei care au senzatia ca au inteles totul despre furtul de parole online recomand sa se isterizeze penibil DUPA ce mai invata una - alta. DaB3, ca si DenyADork si altele asemenea (care functionau pe vechile protocoale de mess) nu contineau troieni, dar erau detectati ca atare tocmai din cauza functiilor care le permiteau sa intre in lista altcuiva de mess si sa opereze modificari. Sau vi se pare, geniilor intr-ale informaticii, ca e ok sa te bagi cu forta in contul ALTCUIVA si sa stergi un id? Chiar daca e al tau (id-ul) si daca ai motive intemeiate sa nu-l mai vrei drept amic pe respectivul, contul ii apartine. Deci da, sigur ca era detectat drept troian. In alta ordine de idei, postati va rog eventualele probleme cu vizgin. Daca nu revin cu informatii in cateva zile, inseamna ca n-a creat probleme. Deocamdata ma incanta teribil ca am din nou libertatea asta, era extrem de incomod fara ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu functioneaza.am doua conturi, am adaugat un id pe celalat.nu-l sterge, si apar si on dupa actiune oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MARE grija! Nu merge! Si eu am 2 conturi si desi iti spune ca a sters ud-ul nu face nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grija mare! E doar un SPAM! L-am testat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Functioneaza! am incercat si cu dab3... dar nu am avut nici un rezultat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am folosit dab3 in trecut si mergea f bine. acum nu mai merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vizgin functioneaza. dar atentie.victima in lista cui nu mai vrei sa apari.trebuie sa fie offline!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vizgin merge foarte bine, multumesc pentru ajutor

| emmysweet a răspuns:

Mai stiti daca nu merge cu vizgin si iti afla cineva parola pai incearca si daca e ceva o gluma iti schimbi parola.big grin Si gata; la momentul asta vreau si eu un program asemanator