DaB3 nu mai functioneaza din luna septembrie, din cauza modificarilor de programare la noul Yahoo! Messenger si nici nu va mai functiona in varianta respectiva, pentru ca s-au schimbat protocoalele (trebuie deci facuta o modificare in consecinta si la soft, iar asta depinde strict de cei care au facut initial programul, sau de altcineva care ar dori sa se ocupe de asta). In schimb, vizgin.com functioneaza, tocmai l-am testat pe id-uri a caror securitate nu ma intereseaza si o sa astept o vreme sa vad daca exista urmari neplacute. In orice caz, pentru cei care au senzatia ca au inteles totul despre furtul de parole online recomand sa se isterizeze penibil DUPA ce mai invata una - alta. DaB3, ca si DenyADork si altele asemenea (care functionau pe vechile protocoale de mess) nu contineau troieni, dar erau detectati ca atare tocmai din cauza functiilor care le permiteau sa intre in lista altcuiva de mess si sa opereze modificari. Sau vi se pare, geniilor intr-ale informaticii, ca e ok sa te bagi cu forta in contul ALTCUIVA si sa stergi un id? Chiar daca e al tau (id-ul) si daca ai motive intemeiate sa nu-l mai vrei drept amic pe respectivul, contul ii apartine. Deci da, sigur ca era detectat drept troian. In alta ordine de idei, postati va rog eventualele probleme cu vizgin. Daca nu revin cu informatii in cateva zile, inseamna ca n-a creat probleme. Deocamdata ma incanta teribil ca am din nou libertatea asta, era extrem de incomod fara ea.
Mai stiti daca nu merge cu vizgin si iti afla cineva parola pai incearca si daca e ceva o gluma iti schimbi parola. Si gata; la momentul asta vreau si eu un program asemanator