Cel.ro este un site serios si cat se poate de sigur. Eu mi-am comandat de acolo telefonul (Motorola moto g) iar a doua zi pe la ora 16:30 a venit curierul cu pachetul sigilat cum trebuie la usa. Comanda-l fara ezitare!
Salut, sunt destul de seriosi...insa accidente se pot intampla oricand, asta e riscul cumpararii online. Poate iei ceva si ti-l buseste curierul...dar, repet, asta e riscul cumpararii online de pe orice site.
Eu acum o saptamana am comandat o placuta ram de notebook 4gb, a doua zi dupa ce am facut comanda a ajuns, si sunt multumit de produs, merge brici!
Dupa eMAG e cel mai mare magazin online de genul din Romania. Am comandat destule de la ei. e adevarat ca odata am avut si o problema ca au incurcat un produs dar s-a rezolvat destul de repede
Pai site-ul este foarte bun.Inainte sa il cumperi ar trebui sa te uiti la calificativele vanzatorului. Daca are 100% atunci sigur va veti intelegi.(alege transport prin curierat pentru a verifica coletul)
Cel.ro este un site serios ca si eMAG si altele eu am comandat de aici o tableta eboda si in 2 zilelucratoare a venit curierul cu coletul sigilat si coletul cuprindea exact ce era si pe site deci nu te gandi ca este vreo pacaleala este un site foerte bun.
Eu, sincer nu am incredere in comandarea produselor online.....am observat ca multa lume o face, dar daca ai la dispozitie un magazin la cativa pasi de tine de ce sa nu o faci! Succes, aceasta este doar o parere!
Paula2306 întreabă: