Nu îi pasă nimănui cat ai avut firma deschisă... Experiența se dovedește cu un portofoliu de proiecte
Sunt pe domeniul de Web design, Graphic design.
Clar o sa am si un portofoliu complex si divers
Deja am avut 2 proiecte, si l-am deschis de 1 luna, ideea este ca nu stiu daca va fi sustenabil.
Faptul ca ai avut o firma nu se pune drept experienta de munca. Pentru ca e greu de stiut ce-ai facut pe firma respectiva, dar e clar un lucru: firma nu a mers, altfel n-ai solicita angajare.
Nu e intotdeauna asa. Se poate ca o firma mica sa iti aduca o medie a venitului lunar net de 2.000 de euro. Te poti angaja pe 3.000 de euro net, si cu bataie de cap mai mica. In plus, se poate verifica usor firma respectiva. Cine sunt/au fost proprietarii, domeniul de activitate, ce cifra de afaceri anuala a avut, cati angajati, ce profit/pierdere are/a avut, etc.Sunt informatii publice.
Sunt domenii de activitate unde nu ai un venit constant. Poti incasa intr-o luna 20.000 de euro, iar apoi, cateva luni nu mai incasezi nimic. Sunt multe persoane care nu se adapteaza bine la asta, si prefera un venit lunar constant. Dar asta nu inseamna ca "nu merge firma".