Ooo dar ii perfect. poti sa te si joci pe el si cu programe multe.
serios.. numai ai grija ce tip iti alegi OEM sau RETAIL ca nu-i tot una
Pai daca ai windows XP. ramai la el... daca vrei ceva securizat si rapid si cu stil incearca windows 7. Iti v-a merge foarte bine.
Ar merge bine. Pentru a vedea cerintele de sistem pentru W. 7 intra aici: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/products/system-requirements. Parerea mea este ca merita.
Iti zic sa nu ti-l pui ca ii enervant si te intraba o gramada si de multe ori.
Anonim, daca ai fi citit cu atentie intrebarea ai fi inteles si tu ca nu am intrebat daca ar merge ci cum ar merge. e o mare diferenta.si am intrebat asta pentru ca nu vrea ca dupa ce il instalez sa vad ca merge greu sa mai stiu eu ce. oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri
Sa stii ca intr-un fel anonimul are dreptate, pai cu sistemul tau te si joci ultimele jocuri(aproape de decent), iar tu intrebi cum ti-ar merge Windows 7. Ti-ar merge mai mult decat decent. E doar un sistem de operare. Sunteti multi care puneti intrebari de genul asta(pentru mine e "a mia oara" cand raspund unor intrebari identice ca asta!) de parca si cum Windows 7 ar fi un joc pretentios si cere ultimul racnet de calculator! Si ca sa raspund si la restul intrebarii...merita sa treci la Windows 7 daca doar ai nevoie de ce ofera nou(hardware-ul tau cu siguranta are) si daca evident te descurci cu el. Daca esti unul din acei useri care nu o sa suporte noul taskbar(cu icoanele mari) sau ca a disparut meniul start clasic sau ca aoleu consuma nu stiu cati rami, mai bine ramai la XP. Daca esti fan la jocurilor(recente) de asemenea Windows 7 is a must, pentru ca n-ai DirectX 10 sau 11 pe Windows XP. Plus ca Windows 7 este optimizat pentru procesoarele multi-core.
Aero, da sunt de acord cu tine, dar totusi eu vroiam sa fiu 100% sigur ca merita sa trec la 7, pentru ca am mai facut greseala asta cu Vista si imi consuma multe resurse. m-am documentat putin si pe net si imi place interfata de la 7 si cred ca maine ma apuc sa il instalez