Exista niste optiuni. People who don't follow you back si people who you don't follow back.
Pentru a afla cine nu te urmareste, da click pe prima fila din coltul din stanga jos. Dupa, click pe „unfollowers". De asemenea, poti afla cine nu te urmareste dand click pe „don t follow you back".
Doamne ce obsesii invidioase aveti unii...
Straduieste-te sa postezi numai lucuri bune, frumoase, inteligente si atractive si iti vor creste numarul de urmatorii, ca asta-i secretul de atractie al userilor.
In caz contrar, inchide contul de Instagram si nu te mai urmareste nimeni.
Ce legătură are asta cu faptul că urmăresc mai multe persoane decât sunt urmărit și vreau să urmăresc doar persoanele a căror conturi mă urmăresc ajungând la urmărire reciprocă.
La intrebarea asta ar trebui sa stii raspunsul, ca ai tu motivele tale.
Cred că decât să stau să întreb ceva mai bine stăteam să dau unfollow și acolo unde vedea că am follow îi dădeam înapoi follow chiar dacă asta necesită puțin timp sau mai mult.
Îmi cer scuze pentru specimenul precedent. Așa face în general, nu are ceva personal cu tine.
Existau niște aplicații, gen "Xprofile" și prin alea vedeai cine ti-a dat unfollow, cine ti-a văzut profilul, cine te-a blocat, chestii de astea!
AnonimFaraPereche întreabă: