| vladutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Salutare, de ce am viteza de incarcare la youtube mica? vreau sa zic ca atunci cand vreau sa vad un videao HD la un vdeoclip de 5 minute trebuie sa astept 20 de minute sa se inacarce... inainte acum vreo saptamana imi mergea mult mai bine dar de vreo 3-4 imi merge foarte greu.
>P.Sfolosec modem de la clicknet

2 răspunsuri:
| Adriana_Enache_1975 a răspuns:

Este vorba de conexiunea ta. Daca e nou, cred ca e doar un modem amarat ce nu are conexiune mare(max. 50-60mbps) si asta e un lucru normal.Te sfatuiesc sa renunti la modem si sa-ti iei un router wireless la care conectezi un cablu de internet(daca ai)sau ar trebui sa iei cablu de la RDS de exemplu(au o conexiune buna de 80-100 mbps).Din pacate si asta costa bani:pentru router si abonamentul la internet.O solutie mai usoara ar fi sa downloadezi browser Opera (are optiune turbo care merge la conexiuni mici), dar e o posibilitate sa nu mearga.Deci daca nu merge cu Opera, atunci trebuie sa te abonezi la internet prin cablu(la oricare firma vrei)si sa-ti iei un router. Abonamentul cred ca costa in jur de 35-40lei(cu tot cu alte servicii la clicknet), iar routerul costa 100-200 lei(pentru cnexiuni peste 100 mbps) si asa categoric te vei putea uita la videouri HD.Cu placere.