Atunci singurele cauze pot fi slotul PCI-e blocat in BIOS sau defect. Pentru asta intra in BIOS si cauta ceva cu "Advanced Chipset Features". Acolo trebuie sa scrie ceva cu VGA integrated (trebuie blocata) si VGA nu stiu cum care trebuie deblocata. Daca-mi spui denumirea placii poate gasesc denumirile din BIOS.
Nu-i vorba de memorie ci de viteza de transfer. Daca viteza de transfer este mai mare la placa video ea nu va lucra la capacitate maxima sau nu va lucra de loc. PCI-e1.1 are viteza de transfer de 250 Mb/s iar 2 are viteza dubla. Mai sunt si diferente de alimentare a pinilor.
Aia e alta treaba! Pana acolo mai e! Intai trebuie ca placa aia sa fie functionala, ceea ce nu se intampla!
Pai cum fac in bios sa o blochez paia integrata si sa o bag pasta lalta?
Am gasit problema...placa video are slot agp si la placa mea de baza suporta pci-e...mersi oricum
Daca ai folosit-o pe cea integrata trebuie sa intri in bios(dupa ce montezi placa cealalta) si sa dai disable la cea integrata, apoi da enable la cea pe care ai montat-o. Si un restart la pc, apoi instalezi driverele de la placa noua.