Da-mi mesaj cu ce buget ai, si ce ai vrea sa-ti achizitionezi, si te ajut cu sfaturi/idei, sa-ti iei ceva cat mai personalizat.
Poti sa folosesti Freesync-ul chiar daca placa este Nvidia, se activeaza din panel. Am tot analizat placile de la amd, si da, nu-s rele, dar nu au Ray Tracing (chiar se observa diferentele intre RT on si RT off) si au temperaturi mari, 70 - 85 de grade in load.
Driverele nu sunt o problema, se mai linistesc cu timpul, asa a fost mereu la AMD, dar daca ai buget, mergi pe Nvidia, daca AMD-ul avea RT, treceam peste temperaturile mai mari, dar in situatia asta, doar pretul mai mic (cu toate ca o implementare buna de 5700xt costa aproape cat o rtx 2070 super) ar fi un avantaj.
Stiu ca merge freesync ul cu nVIDIA, dar e intre 44 si 144 fps si iti trebuie display port.Eu unul nu vad rostul la ray tracing, sa pierd o gramada de performanta pentru niste reflexii insesizabile. Singura problema mi-o faceam la drivere cu amd-ul, dar sper sa se rezolve ca m-as duce pe amd
Daca nu ti se pare un avantaj RT-ul si poti trece peste temperaturile mai mari ale AMD-ului, go and buy. Cu driverele nu ai de ce sa-ti faci probleme, se vor rezolva, in momentul de fata, ultima versiune a AMD-ului este stabila.
Mersi de sfaturi
UnchiulRamiz întreabă: