Problema este de la placa video care e cam pe moarte, dar nu exclud și un Windows contrafăcut, ceea ce duce la malfuncții. Știi sau ignori că Windows Xp este istorie și continui să folosești un kit furat și contrafăcut.Acest kit ți-a distrus hardware-ul, deoarece originale nu se mai găsesc de ceva vreme numai Windows Xp modificat, după ce că este pus ilegal pe serverele cunoscute mai conține și viruși de îti distrug hardware-ul.
Vrei gaming? Ia alt Pc cu Wiondows 7 sau 8.Nu ai bani renunți la gaming și treci pe softuri non Microsoft.Cs-ul mentinul funcționează ok și pe sisteme de operare non Microsoft.Succes
Ca sa il faci cat de cat sa mearga normal trebuie sa muncesti mult la el. Instaleaza un program de intretinere cum ar fi advanced systemcare scaneaza cu el. Apoi ar fi scanarea cu un antivirus. Se restarteaza din cauza temperaturii inalte a procesorului sau altui component. Metoda cea mai rapida este sa reinstalezi windows-ul si la reinstalare stergi si formatezi partitia C. Nu conteaza ca ramul e de 512, acum scriu de pe uun calc cu 512 MB ram si functioneaza bine. Toata chestia e ca in calculator s-au adunat multe erori, ai programe ce ruleaza in task manager si forteaza procesorul. Procesorul turat peste 100%, duce la blocaje si restart. Daca vrei, contacteaza-ma pe id mess lucipeiu@yahoo.com si incercam sa il aducem la o stare cat de cat normala.
Pai. faza este ca am instalat windowsul acum 5 zile. si am formatat toate partitiile. +ca am doar vreo 2 programe in el si metinul acum.
Fratilor ati rezolvat ceva exact asa mi se intampla si mie ca la kelo0oWy si am inolcuit placa vidoa procesoru si tot asa face si cate o data nici nu reuseste sa se aprinda