| MisterKat a întrebat:

Doresc sa imi iau un nou telefon. Ce sugestii aveti? Va multumesc! O seara buna!

Răspuns Câştigător
| onelove a răspuns:

Depinde la ce te astepti sa faca. Sau mai bine zis ce vrei tu sa faci cu el.

Eu am avut o gramada de nokia: e65, n95, e66, 5110 music, etc. am fost foarte multumit de toate si nu am avut de ce sa ma plang, dar inca nu am gasit nimic pe piata care sa se ridice la nivelul unui iPhone. Nu e nici scump, adica eu am dat 20 euro + 200 euro(in puncte thank you la orange) pe el si zic ca a meritat.

Ai posibilitatea sa il customizezi si sa il pui sa faca orice vrei tu prin intermediul aplicatiilor din AppStore.

Baterie tine la el acceptabil adica cam 2 zile(avand in vedere ce display are si sa nu mai spun ca are touch screen), viteza de raspuns e uimitoare, design finut, si chiar daca pare mare nici macar nu il simti in buzunar.

13 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Eu votez pentru un Samsung s5230 star care mi se pare un telefon solid si foarte dragut!

| Smackdown a răspuns:

Pai depinde la ce il flosesti? poze, muzica, ca sa vorbesti sau toate.
Pentru toate eu recomand un NOKIA Express music pentru ca are camera foto buna si se aude subetul foarte tare

| Smackdown a răspuns:

Nu iti recomand un Sony Ericsson W350i pentru ca:
-este cel mai prost telefon din gama Sonny Ericson
-se strica foarte repede(asa i s-a intamplat unui cunoscut:s-a stricat dupa o luna si nu i se mai vedea nimic pe ecran)

| MisterKat explică:

Faine raspunsuri, ultimul in special a fost bestial laughing laughing Mi-as lua un Iphone dar e mult prea scump (sa va spun o chestie tare. profu' meu de religie are Iphone. si se mai plang ca au salarii mici laughing e un paradox, nu? ).
Eu ma gandeam sa imi iau Samsung S5230, am observat ca e destul de frumos. si Samsung Corby... Eu sunt de 2 ani in Cosmote si am reducere 55 de euro (sau cam asa ceva) la cumpararea unui nou telefon pe abonament (ceea ce mi se pare super avantajos.).
Multumesc de raspunsuri! happy Mai astept si alte idei/sugestii! happy
Multumesc! O zi faina si un weekend bestial! happy

| Mihai_6663 a răspuns:

Nokia 1100 laughing...cred ca gasesti vreunu la 25 000 Euro...restu sunt peste happy

| Gregory a răspuns:

Salut Daniel! Dacă ai posibilităţi financiare şi eu îţi recomand tot un iPhone. Mi se pare cel mai bun telefon mobil de pe piaţă, la ora actuală. Are o multitudine de facilităţi. Dacă finanţele îţi sunt mai moderate, îţi sugerez telefonul Samsung SGH-U 100.
Click aici pentru mai multe detalii:
http://ro.wikipedia.org/wiki/IPhone
http://mobile.3e.ro/samsung-sgh-u100
Plăcerea a fost de partea mea. O seară bună şi ţie... sau mai bine zis vise plăcute şi o zi uşoară mâine! :)

| anon2367534564396 a răspuns:

Nokia 6303:X

| Orannginna a răspuns:

Am Nokia 6300, ti'l recomand. Uite, daca vrei informatii --> http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=1402

| Marry:X a răspuns:

Buna.Parerea mea este sa iti iei un i phonewinking. Eu am si merge super:*. Pa pabig hug

| viorel13 a răspuns:

Nokia 5310.

| deejayra a răspuns:

Nokia 5800 Xpress Music. E un telefon touchscreen foarte inteligent, usor de manevrat cu degetu nu ai nevoie neaparat de stylusul care e atasabil la telefon, nu mai ai nevoie de ipod, Nokia 5800 are card de 8 GB

Răspuns utilizator avertizat