anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, dragi utilizatori TPU, am o micuță problema la care vreau puțin să mă ajutați, am un hard disk Samsung SpinPoint, ideea e că în fiecare zi merge din ce mai încet Windows-ul, defrag i-am făcut, formatare i-am făcut, acum ce mai trebuie sa fac că să meargă mai rapid, are 900gb și în e tare jale sa îl arunc! Ajutati-ma VA ROG!

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Da un scan si cu crystalmark sau hd sentinel, sa vezi daca nu e uzat si are sectoare corupte.

6 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

La cate intrebari despre PC-uri diferite ai, trebuie sa te intreb: ti-ai deschis service?

| anonim_4396 explică (pentru flixbuster):

Nu, am 12 ani

Sunt foarte pasionat de PC-uri, dar din păcate am doar 12 ani, sunt din 2009 04 29 și încă sunt prea mic că sa îmi deschid un service, dar când voi creste voi deschide!

| flixbuster a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo, felicitari pentru pasiune!

Intrebarea totusi ramane, de unde ai atatea PC-uri/componente? Le-ai gasit in pod sau ai luat toate PC-urile prietenilor la rand?

De la prieteni, am mai găsit niște pc-uri abandonate în camp, se mai găsesc și acolo dacă cauți bine! Dar domnule, dvs câți ani aveți?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine este sa, salvezi tot ce ai în memoria lui și sa ii dai formatare generala ( lași o singura partiție) la hard dacă faci mai multe partiții Windows-ul îl recunoaște ca fiind hard fizic și îi îngreunează viteza de scriere și citire plus că îți ocupa spațiu (coșul de gunoi)